3 неща, които изпробвах заради популярността им в Tiktok

3 неща, които изпробвахме заради популярността им в Tiktok

Само с няколко бързи скрола в Tiktok и вниманието ми вече е приковано върху редица от тенденциите в социалната мрежа. От така популярните в Tiktok козметични продукти до изкушаващо вкусните рецепти, които не спирам да сънувам, докато не ги приготвя и опитам вкъщи.

Ето кои Tiktok трендовете успяха да ме инфлуенснат.

Рецепта за паста с домати и фета сирене

О, да! Започвам с това, което успя да задоволи вкусовите ми рецептори на 100%. А кой би предположил, че толкова лесна за изпълнение рецепта може да бъде толкова вкусна.

Нежно омекналите чери доматки са като напарфюмирани от ароматите на изпечения чесън и сладостта на червения лук, нежно прегърнати от деликатно размекналото се сирене фета. И всичко това е в приятната компания на качествен зехтин и прясна паста. Мммм, да! Това е ястие, за което не спирам да си мечтая...

Електрическа четка REVLON One-Step Hair Dryer and Volumizer

Ако до сега ви се е струвало прекалено трудно да оформите прическата си с кръгла четка и сешоар, искам да ви зарадвам, че с електрическата четка за коса на Revlon стилизирането става много по-лесно и по-бързо.

Вече забравих за дългия процес - първо сешор, после преса за изправяне. Oформянето на косата може да стане и само в една стъпка, защото електрическата четка на Revlon е нещо като кръгъл сешоар с керамично покритие, който трансформира косата за много кратко време от мокро състояние в приятна прическа. Освен всичко друго четката има йонизираща функция, което значи, че след изсушаване косата няма да се наелектризира и няма да хвърчи на всички посоки.

Матираща база за лице E.L.F. Poreless Putty Primer

Това, което ме привлече към тази база за лице, е, че в Tiktok показват как продуктът успява да постигне покритие, което изглажда несъвършенствата по лицето и минимизира порите. Макар че порите са нещо съвсем естествено за кожата, гримът върху лицето е някак по-добре изглеждащ с поприкрити пори.

Освен че помага за издръжливостта на грима, базата за лице E.L.F. Poreless Putty Primer е обогатена със сквалан, за да предпази кожата от дехидратация. Това определено е икономичен праймър и се справя много добре в осигуряването на дълготрайно покритие на лицето с видимо заличаване на порите, но и без да ги запушва. В линията от бази за лице Putty на E.L.F. освен Poreless, другите варианти са Matte и Luminous, съответно за матиращ или озаряващ завършек.

Още една точка от мен за Tiktok, че ме срещна с този продукт за лице.